Diensten

Schoonmaak kantoren

Een frisse, schone werkplek draagt bij aan het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers. Bovendien is een schoon kantoor het visitekaartje van uw organisatie. De schoonmaakspecialisten van Petra Sanders Schoonmaakdiensten staan daarom voor u klaar als het gaat om eenmalige kantoorschoonmaak of een periodieke kantoorreiniging in Groningen, Drenthe en Friesland.

Wij hebben u het volgende te bieden:

  • Schone hygiënische werkplekken
  • Frisse toiletten
  • Keurige openbare ruimtes

De werkzaamheden worden uitgevoerd met de beste en modernste machines en materialen en door gespecialiseerd en betrouwbaar personeel. Wij zorgen ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden tot minimale overlast leiden voor uw werknemers. Eventueel werken wij daarom ook buiten kantooruren.


Bouwschoonmaak

Zowel tijdens als na een bouwproject kunt u de medewerkers van Petra Sanders Schoonmaakdiensten inzetten in de bouw. Wij zorgen voor schone bouwketen voor uw bouwvakkers en projectleiders en bieden daarnaast opleveringsschoonmaak.

Bouwketen en schaftwagens
Met een keet op de bouwplaats heeft u als uitvoerder of aannemer een tijdelijke werkplek voor u en uw medewerkers gecreëerd. Veiligheid gaat daarbij boven alles. Een schone keet draagt hier in grote mate aan bij. Uw mensen werken op een schone en prettige werkplek wanneer u de schoonmaakwerkzaamheden uitbesteed aan Petra Sanders schoonmaakdiensten.

Wij bieden periodieke schoonmaak op gezette tijden en in overleg met de uitvoerder op de bouwplaats. De schoonmaak kan dagelijks, wekelijks of maandelijks plaatsvinden en desgewenst buiten de reguliere werktijden.

Opleveringen
Aan het eind van een bouwproject wilt u dat alles tip top in orde is en dat het nieuwe pand meteen in gebruik kan worden genomen door de nieuwe eigenaren. Om het bouwproject op een positieve manier af te ronden is de opleveringsschoonmaak essentieel. Afhankelijk van het project gaat het er bij opleveringsschoonmaak veelal om dat alle ruimtes schoon en netjes zijn. Stofvrije kamers, glimmende toiletten, badkamers en keukens en schone ramen en deuren. Op die manier geeft u het bouwproject de finishing touch.


Schoonmaak medische centra

Petra Sanders Schoonmaakdiensten heeft ruime ervaring in het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in de medische sector. Wij zijn ons er zeer van bewust dat schoonmaken in de medische sector wezenlijk anders is dan in de reguliere sector. De betrokken medewerkers zijn daarom altijd gekwalificeerd op dat gebied. Bovendien werken wij in medische centra met specifieke schoonmaakmiddelen en in overeenstemming met reinigingsvoorschriften en -voorwaarden voor schoonmakers.

Wij leveren de volgende schoonmaakdiensten in Groningen, Drenthe en Friesland.

  • Schoonmaak van algemene ruimten, zoals wachtkamers en eetzalen


Schoonmaak vakantieverblijven

Een goede eerste indruk van een vakantiewoning is onbetaalbaar voor het vakantiegenot van uw gasten. Een stralend frisse recreatiewoning draagt bij aan een ontspannen vakantiegevoel omdat uw gasten zich thuisvoelen in uw onderkomen. Petra Sanders Schoonmaakdiensten is de specialist als het gaat om het schoonmaken van recreatiewoningen. Onze flexibele en betrouwbare schoonmakers onderhouden onder meer hotels, appartementen, groepsaccommodaties en bungalowparken.


Schoonmaak horecagelegenheden

In restaurants en horecagelegenheden komen veel mensen over de vloer. Allemaal willen ze graag aan een schone tafel zitten en naar een fris toilet gaan. Wij bieden het totaalpakket aan schoonmaakwerkzaamheden, van de voordeur tot het magazijn. Uw uitstraling is uw visitekaartje en daar dragen onze schoonmakers graag een steentje aan bij.


Levering schoonmaakmateriaal

In al uw behoeften op het gebied van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers kan Petra Sanders Schoonmaakdiensten u voorzien. Ook de vullingen van de dispensers, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep en luchtverfrissers kunnen wij u leveren.

Voor een oriënterend gesprek, een advies met betrekking tot uw sanitaire behoeftes of het uitbrengen van een passende offerte kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.