Over ons

Wie zijn we?

Petra Sanders Schoonmaakdiensten is sinds 2006 actief in zakelijke schoonmaakwerkzaamheden. Het nog constant groeiende schoonmaakbedrijf is opgericht door Petra Sanders. Door de toenemende vraag naar schoonmaakdiensten in de omgeving Stadskanaal, Winschoten, Emmen en Veendam is het het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan tien medewerkers.

 

 

Petra's motto

Het is belangrijk om een schone werkomgeving te hebben, zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten, patiënten of bezoekers. Petra’s motto is daarom ‘Moet het een keer goed schoon, dan bel je Petra gewoon’. Petra Sanders Schoonmaakdiensten gaat niet alleen die ene keer voor een goed resultaat, maar staat elke keer opnieuw garant voor de beste kwaliteit in schoonmaakwerkzaamheden.

 

 

Een professionele kijk op schoonmaken

De medewerkers van Petra Sanders Schoonmaakdiensten zijn actief in zakelijke settings. Een professionele insteek is daarom essentieel. Petra Sanders Schoonmaakdiensten heeft de kennis in huis om een gedegen resultaat neer te zetten in de zakelijke sector en de dienstensector. Wij zorgen ervoor dat de werkomgeving van u en uw medewerkers schoon is, zodat iedereen op een veilige en plezierige manier kan werken.